Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Ponedjeljak, 18 Siječanj 2016 08:11

RUKOMET: ŽRK PETASON VRANJIC

Ante Božić zadovoljniji s mlađim uzrastima

SOLIN - Prvi dio prvenstva 2.HRL jug bivše rukometne prvoligašice Petason Vranjica završile su na četvrtom mjestu sa sedam osvojenih bodova, to je svega pedeset posto od ukupnih 14! S pripremama za drugi dio sezone započele su 11. siječnja 2016.

Alfa i omega kluba, tajnik i trener Ante Božić, popularni Ćoni, ne skriva nezadovoljstvo učinkom u jesenskom dijelu prvenstva:
- Moram biti iskren ovo je najgora jesen u zadnjih deset godina. Službeno smo započeli pripreme, u ponedjeljak 11. siječnja, premda smo imali prekid samo za Božićne i novogodišnje blagdane. Seniorke su mogle vježbati i sa mlađim uzrastima. Prvoj ekipi s pravom nastupa u drugom dijelu prvenstva priključiti ćemo mlađe igračice, Anu Buljan i Anđelu Maloča, koje će konkurirati za prvi sastav. Na starije igračice, koje se ne odluče redovito trenirati, neću više ozbiljno računati nago ću forsirati mladu ekipu. Plasirali smo se u osminu finala kupa Hrvatskog rukometnog saveza, parovi još nisu poznati a utakmica je na rasporedu 23. siječnja – rekao je trener Božić.

VRANJIC

Mlađe rukometašice Petason Vranjica, 2002. godište, izborile su treći krug državne lige, koji se igra 24. siječnja u Makarskoj. Vranjičanke su 31. siječnja domaćini utakmicama trećeg kruga ekipama 2000. godište, a nastupaju još Kaštela, Split 2010 i Trogir.

U subotu 9. siječnja, u Gradskoj dvorani Bilankuša u Solinu bilo je okupljanje selekcija Dalmacije, 2000. i 2002. godište. U selekciji 2000. godište bila je i Ana Lovrić članica Vranjica, te Lea Lijić i Nora Strmečki iz Kaštela. U selekciju 2002. godište iz Vranjica su pozvane Ana Mrkonjić, Magdalena Škarić, Ilijana Bodržić, Hani Velagić, Ana Buljan i Anđela Maloča, te pričuva Ana Jerković.

M. Podrug

 

 

 

Pročitano 2229 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr