Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Solinom će prodefilirati najveća Dječja povorka mačkara

U subotu 18. veljače 2017. našim Solinom proći će najveća povorka Dječjih mačkara. Uz mališane DV Cvrčak ove godine solinskim ulicama prodefilirat će i školarci svih triju solinskih osmoljetki.

- Ovo će biti dvadeset i druga godina da solinski gradski dječji vrtići Cvrčak, koji okupljaju i djecu iz Klisa, Muća i Dugopolja, organiziraju ovu veselu manifestaciju – kazala nam je ravnateljica DV Cvrčak Anđela Biuk. Njima će se pridružili i privatni solinski vrtići, a i školarci solinskih škola. No, to nije sve uz njih će biti i članovi Udruge Moje dijete, a i mame i tate i tete, te vrijedni članovi Udruge Solinjani koji će za ovu priliku ispeći domaće fritule.

U ovo vrijeme igre i zabave, kad se miješaju mašta i stvarnost, djeca Solina će svoju povorku formirati na Gospinom otoku već oko 9.45 sati, a u 10 sati uz taktove Gradske glazbe Zvonimir uputit će se u park na Širini gdje će optužiti Krnju za sve svoje strahove i to od mraka, zubara, iglice i raznih strašila koja su ih mučila u godini iza nas!

rb

djecje mackare2017

 

 

 

Pročitano 2507 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr