Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Završena II. EU/ECO Poduzetnička akademija u poljoprivredi

U prostorijama solinske gradske vijećnice 9.2.2017. podijeljena su zaslužena uvjerenja polaznicima koja su uspješno savladali program II. EU/ ECO poduzetničke akademije u poljoprivredi provoditelja Ustanove za obrazovanje odraslih „Adriatic Educatio“ u suorganizaciji tvrtke Inkubator Solin d.o.o i Grada Solina.

U petak i utorak 11.11. 2016. do 15.11.2016., u gradu Solinu održao se projekt modularnog/neformalnog usavršavanja na temu "Eu/eko poduzetnička akademija u poljoprivredi" namijenjenoj mikro, malom i srednjem poduzetništvu u poljoprivredi.

Program se sastojao od pet modula/nastavnih cjelina :
-uspostava eko oznake,
-uspostava kvalitete eko hrane,
-povezivanje poduzetnika u poljoprivredi s turizmom,
-povezivanje poduzetnika u poljoprivredi s plasiranjem proizvoda u trgovačkim centrima i organiziranje vlastite maloprodaje te
-EU fondovi

„Polaznici su svojom dolaznošću na sva predavanja, proaktivno pristupili izradi vlastitih poslovnih planova koji su dobra polazna osnova za apliciranje i pripremu nacrta projektnih ideja za lokalne, regionalne, nacionalne natječaje, EU fondove i ostale dostupne izvore financiranja, naravno polaznici su izrazili zadovoljstvo stečenim znanjem i samom organizacijom svih dionika Grada Solina, Inkubatora Solin i Ustanove za obrazovanje odraslih „Adriatic Educatio“ – kazao je Ante Peroš, ravnatelj/poslovodni voditelj Ustanove za obrazovanje odraslih „Adriatic Educatio“.

mr

 

Pročitano 867 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr