Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Zatvara se Ulica Stjepana Radića

Zbog posljednje faze rekonstrukcije Ulice Stjepana Radića te postavljanja plinovoda i ugradnje instalacija za oborinsku odvodnju te postavljanje novoga asfalta na oba kolnička traka, neophodno je zatvoriti za sav promet Ulicu Stjepana Radića i to u oba smjera.

Promet iz pravca Klisa odvijat će se po dosadašnjoj privremenoj prometnoj regulaciji Ulicom don Frane Bulića, potom Kaštelanskom pa ispod nadvožnjaka lijevo put Salonitanske i dalje prema Širini put Splita, a iz smjera Splita za Klis promet će se odvijati brzom cestom Ivana Pavla II, Salonitanskom ulicom (Zaobilaznica), potom desnim skretanjem u Kaštelansku ulicu zatim u Ulice don Frane Bulića put Klisa.

Javni gradski prijevoz prometovat će Zvonimirovom ulicom kao i svi stanari zgrada koji se spajaju na Ulicu Stjepana Radića.

Kretanje autobusnih linija:
Zbog nastavka izvođenja građevinskih radova i potpunog zatvaranja Ulice Stjepana Radića od Bilankuše do Širine, od utorka, 4. travnja 2017.godine dolazi do novih privremenih izmjena u smjeru prema Solinu na trasama slijedećih autobusnih linija:
• Linije br. 33, 34, 35 i 36 iz Splita za Solin privremeno ne prometuju kroz Dujmovaču već ulicom Domovinskog rata do lijevog skretanja u Ulicu Zbora narodne garde zatim kroz centar Solina Zvonimirovom ulicom do Bilankuše gdje dalje nastavljaju svojom trasom.
• Također, linije br. 1, 5A, 16, 22 i 35A u smjeru prema Solinu prometuju Zvonimirovom ulicom kroz centar Solina
• Linije br. 67, 69, 71, 73, 76, 77, 80, 81 i 86 iz smjera Splita prometuju obilaznim pravcem kao i u dolasku u Split. (Ul. Ivana Pavla II., Kaštelanska ulica, Ul. Don Frane Bulića, Ul. Kneza Trpimira, te dalje uobičajenom trasom)
Glede autobusnih linija koje prometuju prema Splitu one prometuju privremenom izmijenjenom trasom kao i do sada. Također, na privremenoj trasi mogu se koristiti sva postojeća autobusna stajališta. Obavijest vrijedi do završetka izvođenja građevinskih radova.

Navodimo, kako je gradonačelnik donio Odluku o privremenoj suspenziji naplate parkinga na parking prostorima u gradu Solinu. Odluka će važiti do završetka radova u Ulici Stjepana Radića.
Odluka o zatvaranju Ulice Stjepana Radića u oba smjera stupa na snagu u ponedjeljak 3. travnja u 24 sata, a rok završetka radova predviđen je za mjesec dana.

 

 

 

Pročitano 4328 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr