Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Ulica Stjepana Radića u subotu se pušta za sav promet

Ulica Stjepana Radića u subotu se pušta za sav promet Foto: Jakov Teklić

Na području Grada Solina, točnije na županijskoj cesti Ulici Stjepana Radića, unazad par mjeseci izvodili su se radovi ugradnje plinskih instalacija.

Treba istaknuti kako je u sklopu tih radova napravljena kompletna rekonstrukcija navedene Ulice. Naime, osim ugradnje plinskih instalacija i ugradnja cijevi za oborinsku odvodnju riješeno je i zadržavanje oborinskih voda na Širini, kao i plavljenje Zvonimirove ulice za vrijeme kiša.

Zbog navedenih zahtjevnih radova izvršena su i konzervatorsko-arheološka istraživanja na cijeloj dionici Ulice Stjepana Radića, a što je uvelike usporilo dinamiku izvođenja radova. Iako je Ulica Stjepana Radića pod nadležnošću Županijske uprave za ceste te Grad Solin nije izdavao suglasnosti za izvođenje radova na toj prometnici, a kako je riječ o glavnoj ulici koja prolazi kroz centar Grada Solina, Grad je koordinirao sa svim sudionicima u izvođenju radova i insistirao na kvaliteti radova, kao i na dogovorenim rokovima.

Grad Solin i Županijska uprava za ceste obavještavaju građane Grada Solina, kao i sve ostale sudionike u prometu, da će ULICA STJEPANA RADIĆA, od Bilankuše do Širine, a koja je u cijelosti rekonstruirana i uređena u punom profilu i cijelom svojom dužinom BITI PUŠTENA U PROMET U SUBOTU 20. SVIBNJA 2017. , UJUTRO U 7 SATI.

Još jednom svim građanima Grada Solina zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju prilikom izvođenja zahtjevnih radova na navedenoj prometnici.

 

 

 

Pročitano 4388 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr