Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Petak, 19 Svibanj 2017 07:36

RUKOMET: ŽRK Petason-Vranjic uvjerljivo najbolji na drugoligaškom Jugu

Vranjičanke četvrti put izborile elitni razredu

 Rukometašice Petason-Vranjica su osvojile naslov prvakinja Druge HRL jug i tako izborile po četvrti put ulazak u hrvatski elitni rukometni razred i to s igračkim kadrom poniklim na parketu GSD na Bilankuši i na betonskom igralištu SC Meterize. Pod vodstvom predsjednika anita bozic suzana vulikickluba Željka Ljubičića, tajnik Ante Božić, te trenerice Anite Božić uvjerljivo su ostvarile rezultat bez poraza. Dva kola prije kraja prvenstva su i teoretski osigurale naslov jedinim neriješenim rezultatom protiv jedinih suparnica Marine Kaštela u Kaštel Sučurcu (23:23).

Uz ne baš veliku razliku sredstava djevojke s Bilankuše bez dvojbe treba pratiti, jer u suprotnom, koja je poruka!
- Čekamo zeleno svijetlo, odnosno službenu potporu glavnog sponzora i Grada Solina, za igranje u 1.HRL. U pregovorima smo s sponzorom dali će stati iza nas kako treba, jer ako se ne snađemo nećemo igrati prvu ligu. Planiramo se osnažiti i s nekoliko naših igračica jer ne bi željeli plesati samo jednu sezonu. Nastup moramo potvrditi do kraja lipnja – rekao je Željko Ljubičić, predsjednik kluba.
- Mlađe kadetkinje su otišle na državno prvenstvo, koje se održava u Umagu gdje branimo prvo mjesto. S obzirom da nam nedostaje najbolja igračica Anđela Maloća teško je očekivati ponavljane prošlogodišnjeg uspjeha. Djevojčice 2004. su treće u županijskoj ligi a 2005. druge. Sve u svemu zadovoljni smo s rezultatima a čak i više nego li smo se nadali – rekao je Ante Božić, tajnik kluba i trener mlađih uzrasta.

Miro Podrug

 

 

 

Pročitano 2274 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr