Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Predstavljeno novo vodstvo Grada Solina

U četvrtak 8. lipnja 2017. novinarima u gradskoj vijećnici obratio se novoizabrani gradonačelnik Grada Solina Dalibor Ninčević i predstavio svoje zamjenike Ivicu Rakušića i Tihomira Bečka.

Gradonačelnik Dalibor Ninčević, donedavno je obnašao dužnost zamjenika gradonačelnika s ovlastima gradonačelnika, a izabran je za gradonačelnika Grada Solina u prvom izbornom krugu. Nazočnim novinarima Ninčević je predstavio svoje zamjenike Ivicu Rakušića (HDZ) i Tihomira Bečka (HČSP), na koje će se, maksimalno tijekom obnašanja svoje dužnosti gradonačelnika, oslanjati.

- Pred ovom gradskom upravom su brojni projekti koje valja dovršiti ili započeti – kazao je na početku svoga obraćanja Ninčević. – Kada govorimo o projektima, jedan od prioriteta je poslovni centar u Rupotini, zatim uređenje izvora rijeke Jadro i ljetne pozornice na Gradini, vrtićki objekt u MO Priko vode, dok je izgradnja Osnovne škole u Ninčevićima prioritet gdje ćemo maksimalno uložiti truda prema Županiji da se vrata škole u Ninčevićima otvore u pedagoškoj godini 2018./19. – naveo je Ninčević, koji je kazao kako će od jeseni gradska uprava uvesti novitet, rad u popodnevnim satima. – Naveo bih još jednu novost, a riječ je o češćim obilascima mjesnih odbora, kako bismo što bolje osluhnuli potrebe naših građana - kazao je Ninčević i dodao kako će se nastaviti s radom na prikupljanju financijskih sredstava iz EU fondova, a u tome će veliku ulogu imati novoizabrani zamjenik gradonačelnika Ivica Rakušić.

Najmlađi grad u Republici Hrvatskoj od sada ima i svog najmlađeg zamjenika gradonačelnika u povijesti Solina. Ivica Rakušić sa svojih 29 godina na ovu je poziciju došao iz privatnog sektora.
- Zahvalio bih se na ukazanom povjerenju gradonačelniku Daliboru Ninčeviću – kazao je zamjenik gradonačelnika grada Solina Ivica Rakušić koji je u obraćanju novinarima naglasio kako će njegov prioritet biti rad na EU fondovima.

Tihomir Bečko predstavio se ponosno kao otac petero djece i zagovaratelj za prava branitelja. – U mom će radu prioritet imati društvene djelatnosti, prvenstveno rad s udrugama koji imaju dodira s obiteljima i djecom, a kao invalid Domovinskog rata zastupat ću prava branitelja – kazao je kratko Bečko.

rb

 

 

Pročitano 922 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr