Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Gradonačelnik Ninčević i zamjenici Rakušić i Bečko nazočili svečanosti u povodu Dana općine Tomislavgrad

Gradonačelnik Dalibor Ninčević i zamjenici gradonačelnika Ivica Rakušić i Tihomir Bečko nazočili su u petak 7. srpnja 2017. svečanoj sjednici Općinskog vijeća Tomislavgrad u povodu obilježivanja Dana općine.

Grad Solin i Općina Tomislavgrad u Bosni i Hercegovini, podsjetimo, uspostavili su prijateljstvo i suradnju u sklopu „Povelje šest hrvatskih kraljevskih gradova“ - Grada Biograda na Moru, Grada Knina, Grada Nina, Grada Šibenika i Općine Tomislavgrad.

Predstavnici prijateljskih gradova također su nazočili proslavi Općine Tomislavgrad. Na samoj svečanoj sjednici nazočili su i predsjednik Federacije Bosne i Hercegovine Marinko Čavar, predsjednikom Vlade Hercegbosanske županije Ivan Jozić i mnogi drugi.

tomisla2

Gradonačelnik Ninčević i zamjenici Rakušić i Bečko uputili su čestitke načelniku Općine Tomislavgrad Ivanu Vukadinu, predsjedniku Općinskog vijeća Luki Krstanoviću i svim žiteljima Općine Tomislavgrad u povodu Dana općine te istaknuli kako će Solin i Tomislavgrad nastaviti dosadašnju dobru suradnju.

Dan općine Tomislavgrad slavi se u spomen na 1924. godinu, kada je u čast tisućite obljetnice krunidbe kralja Tomislava položen kamen temeljac za izgradnju duvanjske bazilike.

 

 

 

Pročitano 1693 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr