Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Ponedjeljak, 17 Srpanj 2017 07:18

MALI NOGOMET: Završena malonogometna sezona u Solinu

Policajcima prvenstvo, a Izazovu kup

Još jedna sezona u Ligi veterana malog nogometa Grada Solina je završena. Prvenstvo je u rijetko mali balun 7 2017viđenoj i neizvjesnoj završnici nakon regularnog dijela i play off-a osvojila momčad Batt Udruga spec. policije Stolarija Milardović, drugoplasirani je bio Izazov, a trećeplasirani sastav je D&D.
Povjerenik za suđenje Goran Petričević uručio je pehar najboljem strijelcu Jakši Gugiću (D&D), a član Upravnog odbora D. Vrdoljak dodijelio je pehar za prvo mjesto N. Orloviću članu Batt USP Stolarija Milardović. Tajnik športske udruge Pino Ivić uručio je pehar za treće mjesto D. Vrdoljaku voditelju ekipe D&D.

Točku na “i”, 28. lipnja 2017. u Gradskoj dvorani na Bilankuši, stavile su momčadi Žute podmornice i Izazova utakmicom finala liga kupa. Drugoplasiranom u prvenstvu Izazovu pripao je Kup, pobijedili su rezultatom 4:1. Žuta podmornica je do finala došla pobjedom nad favoriziranim ekipama Batt USP Stolarijom Milardović i D&D, a Izazov je u izuzetno zanimljivoj polufinalnoj utakmici pobijedio Salonadentala.

Nakon završetka utakmice predstavnici športske udruge Goran Petričević i Ivica Čavka su predstavnicima pobjedničke ekipe Zvonku Juriću i Martinu Biliću predali pehare za pobjedu u finalu, drugo mjesto u prvenstvu i veliki prijelazni pehar za osvojeni kup. Ljubomiru Barišiću golmanu i kapetanu ekipe Žuta podmornica uručen je pehar kao finalistima kupa za ovu sezonu.

Miro Podrug

 

 

 

Pročitano 714 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr