Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Tjedan sjećanja na Vukovar i Škabrnju obilježava se u Solinu

Hrvatska udruga Benedikt obilježit će 26. godišnjicu stradanja u Vukovaru i Škabrnji, mjestima koja simboliziraju stradanje i otpor Hrvatske u Domovinskom ratu, organizacijom kulturno-društvene manifestacije „Tjedan sjećanja na Vukovar i Škabrnju“ koja će se održati od 11. do 20. studenog 2017. godine u 11 gradova/općina , Split, Šibenik, Dubrovnik, Kaštela, Solin, Metković, Makarska, Sinj, Imotski, Vukovar i Škabrnja pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske gđe Kolinde Grabar-Kitarović.

Uz Hrvatsku udrugu Benedikt, kao glavnog organizatora i inicijatora ove manifestacije, u organizaciji sudjeluje još 16 udruga i organizacija te više institucija koje su ustupile, diljem Dalmacije, svoje prostore za održavanje ove manifestacije.

U Solin Tjedan sjećanja na Vukovar i Škabrnju obilježit će se u Dom kulture Zvonimir u četvrtak 16. studenog s početkom u 19 sati kada će se upriličiti prikazivanje dokumentarnog filma “Ovčara – neispričana priča”

Detaljnije najave događanja u sklopu ovogodišnjeg Tjedna sjećanja na Vukovar i Škabrnju mogu se pronaći na www.hu-benedikt.hr.

 

 

Pročitano 1058 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr