Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


GRADONAČELNIK DALIBOR NINČEVIĆ UGOSTIO PODUZETNIKE KOJI DJELUJU NA PODRUČJU GRADA SOLINA

GRADONAČELNIK DALIBOR NINČEVIĆ UGOSTIO PODUZETNIKE KOJI DJELUJU NA PODRUČJU GRADA SOLINA Foto: Jakov Teklić

Gradonačelnik Dalibor Ninčević po prvi puta se, u sklopu redovitih predblagdanskih druženja, susreo s predstavnicima velikih i srednjih poduzetnika koji djeluju na području grada Solina. Uz gradonačelnika poduzetnike su, u novom solinskom hotelu Salona Palace, dočekali njegov zamjenik Ivica Rakušić, dopredsjednik solinskoga Gradskog vijeća prof. dr. Zdravko Perko te pročelnici gradskih odjela.

Cilj nam je bio na kraju godine iskazati veliko hvala ljudima koji svojim djelovanjem i aktivnostima doprinose financijskoj stabilnosti i razvoju našeg grada – kazao je gradonačelnik Ninčević najavljujući kako će pored ovog predblagdanskog druženja ubuduće jednom godišnje organizirati radni sastanak s gospodarstvenicima i poduzetnicima.

Plan nam je na jednom mjestu okupiti ljude koji dolaze  iz gospodarskog i poduzetničkog sektora s predstavnicima gradskih i županijskih službi te državne i porezne uprave kako bi čuli njihove sugestije i olakšali im poslovanje – najavio je gradonačelnik.

Svakako treba istaknuti kako je Grad u protekloj 2017. godini iz proračunskih sredstava izdvojio 500 tisuća kuna za poticanje malog i srednjeg poduzetništva, u proračunu za 2018. osigurano je 600 tisuća kuna, a s takvom praksom nastavit će se i u narednim godinama.

Marijana BATARELO-JELAVIĆ

 

 

Pročitano 1689 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr