Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Završena je IV. faza projekta "EU/ EKO poduzetnička akademija u poljoprivredi“

 

U petak 9. ožujka 2018. održana je svečana manifestacija dodjele uvjerenja u solinskom hotelu Salona Palace i to za polaznice i polaznike I i II grupe.

Samom događaju nazočili su zamjenik gradonačelnik grada Solina Ivica Raukušić, predstavnik Odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i EU fondove Splitsko dalmatinske županije Martin Bućan, direktor Inkubatora Solin Zvonimir Grubišić i Ante Peroš ravnatelj i poslovodni voditelj Ustanove za obrazovanje odraslih "Adriatic Educatio".

Riječ je o edukacija koja je namijenjena nezaposlenima, a koji planiraju koristiti mjeru samozapošljavanja. Također edukacija je interesantna i poduzetnicima, obrtnicima, direktorima poduzeća, upravljačkom kadru u poljoprivredi te svima onima koji u budućnosti žele otvoriti i uspješno voditi vlastiti OPG, tvrtku, obrt, zadrugu, a posebno projektima inovativnog pristupa koja potiču održivi razvoj, stavljanjem u funkciju poljoprivrednog zemljišta ili onima koji planiraju povezati poslovanje u turizmu s namjerom osnaživanja vlastitog poduzetničkog potencijala.

Edukacija je uspješno je provedena, projekt EU EKO poduzetnička akademija u poljoprivredi za objedinjene grupe A i B I i II (I-dio) Solin i Split u organizaciji Grada Solina, Splitsko dalmatinske županije, suorganizatora tvrtke Inkubator Solin i provoditelja programa Ustanove za obrazovanje odraslih „Adriatic Educatio“,suradnika HZZ-a-Split i Grada Splita.

 

 

Pročitano 766 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr