Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Radionica „Kako do uspješne realizacije projekta izgradnje infrastrukture širokopojasnog pristupa sufinanciranog sredstvima iz EU fondova“

Radionica „Kako do uspješne realizacije projekta izgradnje infrastrukture širokopojasnog pristupa sufinanciranog sredstvima iz EU fondova“ koju organiziraju Grad Solin i Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti, održat će se će se u ponedjeljak 18. lipnja 2018. gradskoj vijećnici Grada Solina (Ulica Stjepana Radića 42) s početkom u 12 sati.

Radionica će se sastojati od predavanja u kontekstu pripreme i provedbe projekata, otvorenih pitanja vezanih uz pripremu konačnih verzija Projekata razvoja širokopojasne infrastrukture (PRŠI-ja), pripreme i provedbe javne nabave i informacija vezanih za objavu Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Drugi dio radionice će biti interaktivnog karaktera i u njemu će svi zainteresirani sudionici moći postaviti pitanja predstavnicima HAKOM-a i MRRFEU.

 

 

Pročitano 623 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr