Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Sajam mogućnosti 2018. u Solinu

U petak 9. studenoga 2018. s početkom u 9 sati održat će se Sajam mogućnosti 2018. u Solinu

Sajam mogućnosti organiziran je u sklopu programa Zajedno više možemo kojeg provodi Policijska uprava splitsko-dalmatinska i Vijeće za prevenciju kriminaliteta Grada Solina u suradnji s osnovnim školama i udrugama s područja Grada Solina.

Riječ je o sajmu koji je jako dobro osmišljen i organiziran te svako dijete može u njemu pronaći nešto za sebe. Nakon što razgledaju brojne štandove sportskih i kulturnih društava djeca mogu saznati što im sve Grad Solin može ponuditi i tako jednog dana postati sastavni dio kulturnog, odnosno sportskoga života čime bi kvalitetno ispunili svoje slobodno vrijeme.

Sportska dvorana na Bilankuši tako će i ove godine ugostiti niz udruga i institucija s područja Grada Solina.

Sajam mogućnosti predstavlja 2. komponentu programa „Zajedno više možemo", koji se sastoji od više komponenti usmjerenih na prevenciju zlouporabe opojnih droga i drugih sredstava ovisnosti, vandalizma, vršnjačkog nasilja i drugih oblika rizičnog ponašanja, a namijenjeni su učenicima te njihovim roditeljima.

Uz djelatnike Odjela prevencije na Sajmu mogućnosti prisustvovat će i policijski službenici Policijske postaje Solin te kontakt policajci. Tijekom Sajma mogućnosti policijski službenici će na info pultu dijelili informativne materijale kako bi mlade i djecu upoznali i sa drugim preventivnim projektima Ministarstva unutarnjih poslova i PU splitsko-dalmatinske.

R. Bućan

 

 

Pročitano 719 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr