Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


U Solinu održan sedmi Sajam mogućnosti (Fotogalerija)

U Solinu održan sedmi Sajam mogućnosti (Fotogalerija) Sa Sajma mogućnosti 2018. u Solinu (Foto: Jakov Teklić)

 

U sklopu provedbe preventivnog projekta Zajedno više možemo, danas je u solinskoj Gradskoj sportskoj dvorani Bilankuša održana druga komponenta projekta pod nazivom Sajam mogućnosti. Sajam mogućnosti u Solinu održan je u organizaciji Policijske uprave splitsko-dalmatinske, Grada Solina i Vijeća za prevenciju kriminaliteta, a održava se već sedmu godinu za redom.

Djeca iz osnovnih škola s područja grada Solina imali su mogućnost, na jednom mjestu, upoznati se s radom sportskih klubova, kulturno-umjetničkih društava, plesnih i drugih udruga koje djeluju na području Solina, kako bi mogli izabrati izvanškolsku aktivnost kojom će se baviti u slobodno vrijeme. Ove godine ukupno je sudjelovalo tridesetak izlagača.

Sajam mogućnosti otvorio je gradonačelnik Grada Solina Dalibor Ninčević, koji je istakao kako je i kroz održavanje ovog sajma razvidna dobra suradnja policije i lokalne zajednice, ali i udruga te da će grad i ubuduće podržati i aktivno sudjelovati u preventivnim projektima Policijske uprave, a naročito onima koji uključuju rad s djecom.

Preventivni projekt Zajedno više možemo usmjeren je na prevenciju zlouporabe droga i drugih sredstava ovisnosti, vandalizma, vršnjačkog nasilja i svih drugih oblika rizičnih ponašanja, a namijenjen je učenicima četvrtih, petih i šestih razreda osnovnih škola.

rb

 

 

Pročitano 539 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr