Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Poduzetnička sinergija: Održan susret poduzetnika, predstavnika grada Solina te javnog sektora

Poduzetnička sinergija: Održan susret poduzetnika, predstavnika grada Solina te javnog sektora Susret poduzetnika i predstavnika javnog sektora (foto: Jakov Teklić)

Događaj je organiziran u svrhu poticanja suradnje javnog i privatnog sektora te postizanja što većeg gospodarskog napretka na području grada

Gradonačelnik Dalibor Ninčević u ponedjeljak 17. prosinca u solinskom hotelu Salona Palace susreo se sa solinskim poduzetnicima, predstavnicima velikih i srednjih poduzeća, predstavnicima OPG-a, a koji djeluju na području grada Solina.

Uz gradonačelnika poduzetnike su dočekali zamjenik gradonačelnika Ivica Rakušić te pročelnici gradskih odjela, ali i predstavnici državnih institucija nužnih za njihovo poslovanje.
Od predstavnika Splitsko dalmatinske županije, pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo, EU fondove i poljoprivredu Anđelka Katavića, predstavnika županijske ispostave u Solinu, predstavnika Porezne uprave te svih javnih institucija nužnih za poslovanje.

- Cilj ovakvog susreta jest prvenstveno iskazati veliko hvala ljudima koji svojim djelovanjem i aktivnostima doprinose financijskoj stabilnosti i razvoju grada Solina– kazao je gradonačelnik Ninčević te dodao kako će susreti javnog i privatnog sektora na području grada Solina pod nazivom Poduzetnička sinergija biti tradicionalni, a prethodit će im kao i ove godine radni sastanak.

- Plan nam je na jednom mjestu okupiti ljude koji dolaze iz gospodarskog i poduzetničkog sektora s predstavnicima gradskih i županijskih službi te državne i porezne uprave kako bi čuli njihove sugestije i olakšali im poslovanje – rekao je gradonačelnik Ninčević.

Ove godine svoj rad na susretu su predstavili i mladi poduzetnici kao primjer pozitivne prakse na području našeg grada, a koji su ujedno i korisnici Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Solina.

rb

 

 

Pročitano 841 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr