Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Blagdanski prijem za predstavnike medija

Blagdanski prijem za predstavnike medija Foto: Jakov Teklić

Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, gradonačelnik Grada Solina Dalibor Ninčević i zamjenik gradonačelnika Ivica Rakušić u srijedu 19. prosinca 2018. upriličili su prijem za novinare.

Bila je to prilika u da se u opuštenoj atmosferi prokomentira međusobna suradnja u protekloj 2018. godini te zaželi još uspješnija nadolazeća 2019.. Gradonačelnik Ninčević prilikom obraćanja se osvrnu na rad gradske uprave u protekloj godini kao i na suradnju s medijima, gdje je istakao izraziti profesionalizam.

Na pitanje novinara je li zadovoljan proteklom 2018. gradonačelnik Dalibor Ninčević je odgovorio – Iza Grada Solina i Gradske uprave je uspješna godina. O našem radu govori i samo donošenje Proračuna i izvršenje Proračuna. Puno smo projekata realizirali, ali niz projekata nas još očekuje, a njihova realizacija se očekuje u 2019. godini. – kazao je gradonačelnik Ninčević te dodao kako uvijek nije zadovoljan s dinamikom realizacije pojedinih projekata i programa. - Gradska uprava Grada Solina treba raditi upravo na tome. Ispred sebe smo postavili ambiciozan plan za 2019. godinu, a koji su svojom realizacijom važni za život naših sugrađana – kazao je Ninčević te nabrojio - Istaknuo bih one najvažnije, a to su izgradnja vrtićkog centra u naselju Priko vode, početak izgradnje drugog vrtićkog centra u Rupotinama, uređenje ljetne pozornice Gradine, početak uređenja i rada na projektu Jadro – izvor života te pripreme za početak gradnje trga. Sve važni i veliki projekti, koji su i financijski zahtjevni za Grad Solin – zaključio je gradonačelnik Ninčević.

Gradonačelnik Ninčević i zamjenik Rakušić su kroz blagdansku čestitku zaželili svim predstavnicima medija i njihovim obiteljima puno zdravlja i svako dobro.

U ime nazočnih novinara domaćinima su se na suradnji zahvalili novinarka Solinske kronike Marijana Batarelo Jelavić i novinar Miro Podrug, dugogodišnji dopisnik Sportskih novosti, a donedavno i Večernjeg lista, koji je tom prilikom u ime svojih kolega darova agrume i druge plodove iz Podrugovih solinskih voćnjaka.

rb

 

 

Pročitano 677 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr