Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Primjer suradnje Grada i gospodarstvenika: Donacija 20 računala tvrtke AD Plastik

Primjer suradnje Grada i gospodarstvenika: Donacija 20 računala tvrtke AD Plastik Foto: Jakov Teklić

Solinska tvrtka AD Plastik u srijedu 19. prosinca 2018. donirala je dvadeset stolnih računala Gradu Solinu, koji ih je potom proslijedio udrugama, institucijama, ustanovama sa sjedištem u gradu.

– Današnja donacija tvrtke AD Plastik je primjer dobre suradnje solinskih gospodarstvenika i Grada Solina. Grad Solin uz to što organiziramo prijem za obitelji poginulih branitelja, organizira prijem za lokalne poduzetnike i gospodarstvenike, kojeg smo nazvali Poduzetnička sinergija, a sam naziv upravo sve govori – kazao je gradonačelnik Ninčević zahvalivši se tvrtci AD Plastik na donaciji.

Marinko Došen, predsjednik Uprave AD Plastik, se osvrnuo na donaciju. – Čast nam je što smo mogli pomoći našim sugrađanima u njihovom radu. Vjerujem da će to pomoći razvoju zajednice, ali prije svega djeci, koja uvijek trebaju pomoć.
Uz predsjednika Uprave AD Plastik, današnjoj donaciji računala nazočio je i Mladen Peroš, član Uprave.

Dvadeset doniranih računala otišlo je na adrese, OŠ don Lovre Katića, OŠ Vjekoslava Paraća, OŠ kraljice Jelene, OŠ kralja Zvonimira, Dječji vrtić Cvrčak Solin, Gradska knjižnica Solin, Dom kulture Zvonimir Solin, Udruga Solinski bubamarci, KUD Salona, Planinarsko društvo Sv. Jure Solin i Gradskoj glazbi Zvonimir Solin.

 

 

Pročitano 644 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr