Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Najava događanja u Centru za djecu, mlade i obitelj

Radionice, večeri engleskog jezika, društvene igre...

Kao suradnici Grada Solina i članovi Vijeća za prevenciju kriminaliteta, Centar za djecu, mlade i obitelj osmislio je niz aktivnosti s ciljem da djeci i mladima omogući kvalitetno provođenje slobodnog vremena.

Osim instrukcija, koje svakodnevno provodi ovaj Centar, pripremili su sljedeće aktivnosti:

U utorak, 5. veljače s početkom u 19:30h, organizira radionicu crtanja stripa koju će voditi Ana Krolo. Radionica je dogovorena u surdanji s Turističkom zajednicom grada Solina u okviru Winterfesta, a namijenjena je svim zainteresiranim osnovnoškolcima.

U četvrtak, 7. veljače u 19h, Centar organizira početak ciklusa večeri engleskog jezika pod nazivom "Speak English Now!".

-Ovu inicijativu pokrenuli smo jer smo uočili da se dosta djece suočava s problemom savladavanja gradiva iz engleskog u školi. Također, veliki broj djece nije u mogućnosti pohađati tečajeve zbog financijskih poteškoća, pa smo tome odlučili doskočiti organiziranjem ovih konverzacijskih radionica. Priključiti nam se mogu sva zainteresirana djeca i mladi koji žele unaprijediti svoje znanje i izražavanje na engleskom jeziku - kazala je Katarina Vučić voditeljica Centra za djecu, mlade i obitelj Solin.

Kroz veljaču u Centru vas očekuju filmske projekcije, večeri društvenih igara i kreativne radionice. Više detalja pogledajte na plakatu.

najava cdmo 2 2019

 

 

Pročitano 673 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr