Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Srijeda, 11 Rujan 2019 13:03

Održan radni sastanak predstavnika Grada Solina i Sveučilišta u Splitu

Održan radni sastanak predstavnika Grada Solina i Sveučilišta u Splitu Foto: Grad Solin

Povod sastanku bila je razmjena informacija o do sada ostvarenim aktivnostima i postignutim rezultatima, te dogovor u vezi pripreme novih aktivnosti te planiranim projektima.

U prostorijama Gradske uprave grada Solina u srijedu 11. rujna održan je radni sastanak predstavnika Grada Solina i Sveučilišta u Splitu.

Na radnom sastanku nazočili su uz gradonačelnika Dalibora Ninčevića, predsjednik Gradskog vijeća grada Solina Renato Prkić, pročelnik Upravnog odjel za pravne i opće poslove i tajnik Grada Ante Ljubičića te predstavnici Sveučilišta u Splitu predvođeni rektorom prof.dr.sc. Draganom Ljutićem, glavni tajnik Filip Klarić Kukuz, voditeljica Ureda rektora Ivana Pletković te prorektori prof.dr.sc. Đurđica Miletić i izv.prof.dr.sc. Željko Radić.

Povod sastanku bila je razmjena informacija o do sada ostvarenim aktivnostima i postignutim rezultatima, te dogovor u vezi pripreme novih aktivnosti u narednom periodu, kao i o mogućnosti budućih zajedničkih planiranih projekta. Naglašen je nastavak na radu i izgradnji projekta Studentske zone Solin. Tijekom sastanka izraženo je obostrano zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom, a predstavnici splitskog Sveučilišta bili su zadovoljni pripremljenošću i htjenjem grada Solina vezano za realizaciju navedenog projekta. Važno je naglasiti kako bi realizacija Studentske zone Solina značila mnogo za razvoj ne samo Grada Solina već i Sveučilišta, riječ je projekt koji bi svima donio dobrobit.

 

 

Pročitano 808 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr