Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Četvrtak, 12 Rujan 2019 12:41

KOŠARKA: Zahvalnicom KK Solin je nagrađen i Ivica Dukan, najpoznatiji član solinskog kluba

KOŠARKA: Zahvalnicom KK Solin je nagrađen i Ivica Dukan, najpoznatiji član solinskog kluba Ivica Dukan (Foto: VL)

 

Duksi obećao više vijesti iz Amerike

Košarkaši klub Solin raznim manifestacijama obilježio je ove godine pedeset godina od osnutka. Središnja proslava Kluba održana je prošli četvrtak, prvo je u GSD na Bilankuši odigrana revijalna utakmica između slavljenika Solina i prvoligaša Splita. Nakon utakmice u solinskom hotelu Salona Palace održana je svečana sjednica Skupštine kluba, s dodjelom plaketa i zahvalnica najzaslužnijim članovima, a na prigodnom domjenku nastavljeno je druženje klupskih legendi, igrača, djelatnika i gostiju.

Zahvalnicom je nagrađen i Ivica Dukan, najpoznatiji član solinskog kluba i skaut Chicago Bullsa. Dukan, sada nositelj prestižne titule „Director of Scouting special sssistant - General manager Chicago Bulls, je iskoristio boravak u Solinu i Splitu, za druženje sa svojim starim Solinjanima:
- Kad sjedim ovdje u Dvi Palme, u Solinu, vračam se u dječačke dane i mladost, kad sam počeo na betonskom igralištu uz Jadro. Sjećam se kada sam potpisao prvu registraciju za Solin tajniku Petru Žižiću, a potom mi je on ispisao i istupnicu za prelazak u Split. Hvataju me trnci, iskreno kažem. Dogodine ću sigurno biti duže u Solinu – rekao je Ivica Dukan, popularni Duksi, niže potpisanom je obečao više vijesti iz Amerike, i u svezi svoga sina Duje, također poznatog košarkaša.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 763 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr