Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Četvrtak, 10 Listopad 2019 07:32

Poziv za sudjelovanje na edukaciji „Poduzetništvo u turizmu“ u sklopu projekta „RiTour“

Poziv za sudjelovanje na edukaciji „Poduzetništvo u turizmu“ u sklopu projekta „RiTour“ Foto: Jakov Teklić

 

ritour logoGrad Solin poziva zainteresirane za sudjelovanje na besplatnoj edukaciji „Poduzetništvo u turizmu“ koja se održava u sklopu projekta „RiTour - Valorizacija kulturne i prirodne baštine kroz prekograničnu suradnju urbanih turističkih destinacija na krškim rijekama jadranskog sliva“, kojeg Solin provodi u suradnji sa nositeljem projekta JU RERA S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije, te projektnim partnerima JU "More i krš“, Gradom Mostarom, Turističkom zajednicom Hercegovačko-neretvanskog kantona i Turističkom organizacijom Podgorice.

Projekt je financiran sredstvima Europske unije u okviru Interreg IPA Programa prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014. – 2020.

Svrha edukacije jest stvaranje potrebnih kompetencija za aktivaciju ekonomskog potencijala i održivo korištenje prirodne i kulturne baštine u turizmu.

Po savladavanju svih sadržaja edukacije polaznici će moći osmisliti održivi turistički proizvod u skladu s trendovima na suvremenom turističkom tržištu, provesti postupak razvoja ideja za nove turističke proizvode i predložiti najvažnije elemente integriranog poslovnog i marketinškog plana za nove turističke proizvode.

Predavač je g. Željko Trezner, mag. rel. int. et dip., stručnjak za destinacijski menadžment.
Edukacija se provodi kroz tri modula (tri radionice) u ukupnom trajanju od 3 dana.

 radionica ri tour 10 2019

U terminu sve tri radionice predviđena je pauza s osvježenjem za polaznike.

Po završetku programa, polaznici će steći nova znanja i kompetencije te će im se dodijeliti Potvrda o sudjelovanju.
Broj mjesta je ograničen na 25 polaznika stoga Vas pozivamo da što prije, a najkasnije do srijede 23. listopada 2019. izvršite svoju prijavu na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. U prijavi molimo navedite svoje ime i prezime, adresu te kontakt e-mail i broj mobitela.

Za sva dodatne informacije obratite se na broj telefona 021/681 555 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

Pročitano 1297 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr