Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Nedjelja, 20 Listopad 2019 08:29

Sajam mogućnosti 2019. u Solinu

U petak 25. listopada 2019. s početkom u 10 sati održat će se Sajam mogućnosti 2019. u Solinu

Sajam mogućnosti organiziran je u sklopu programa Zajedno više možemo kojeg provodi Policijska uprava splitsko-dalmatinska i Vijeće za prevenciju kriminaliteta Grada Solina u suradnji s osnovnim školama i udrugama s područja Grada Solina.

Riječ je o sajmu koji je jako dobro osmišljen i organiziran te svako dijete može u njemu pronaći nešto za sebe. Nakon što razgledaju brojne štandove sportskih i kulturnih društava djeca mogu saznati što im sve Grad Solin može ponuditi i tako jednog dana postati sastavni dio kulturnog, odnosno sportskoga života čime bi kvalitetno ispunili svoje slobodno vrijeme.

Sportska dvorana na Bilankuši tako će i ove godine ugostiti niz udruga i institucija s područja Grada Solina. 

Udruge s područja Grada Solina koje su voljne predstaviti svoje programe mogu se javiti na broj telefona 021681554 i još uvijek rezervirati svoje mjesto na štandu.

Sajam mogućnosti predstavlja 2. komponentu programa Zajedno više možemo, koji se sastoji od više komponenti usmjerenih na prevenciju zlouporabe opojnih droga i drugih sredstava ovisnosti, vandalizma, vršnjačkog nasilja i drugih oblika rizičnog ponašanja, a namijenjeni su učenicima te njihovim roditeljima.

Uz djelatnike Odjela prevencije na Sajmu mogućnosti prisustvovat će i policijski službenici Policijske postaje Solin te kontakt policajci. Tijekom Sajma mogućnosti policijski službenici će na info pultu dijelili informativne materijale kako bi mlade i djecu upoznali i sa drugim preventivnim projektima Ministarstva unutarnjih poslova i PU splitsko-dalmatinske.

R. Bućan

 

 

Pročitano 614 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr