Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Petak, 25 Listopad 2019 10:34

U Solinu održan 8. Sajam mogućnosti (Fotogalerija)

U Solinu održan 8. Sajam mogućnosti (Fotogalerija) Foto: Grad Solin

U sklopu provedbe preventivnog projekta Zajedno više možemo, danas je u solinskoj Gradskoj sportskoj dvorani Bilankuša održana druga komponenta projekta pod nazivom Sajam mogućnosti.

Sajam mogućnosti već se osmu godinu održava u Solinu u organizaciji Policijske uprave splitsko-dalmatinske, Grada Solina i Vijeća za prevenciju kriminaliteta.

Djeca iz osnovnih škola i dječjih vrtića s područja grada Solina danas su imali mogućnost, na jednom mjestu, upoznati se s radom sportskih klubova, kulturno-umjetničkih društava, plesnih i drugih udruga koje djeluju na području Solina, kako bi mogli izabrati aktivnost kojom će se baviti u slobodno vrijeme. 

Sajam mogućnosti otvorio je gradonačelnik Grada Solina Dalibor Ninčević, koji je istakao kako je i kroz održavanje ovog sajma razvidna dobra suradnja policije i lokalne zajednice, ali i udruga te da će grad i ubuduće podržati i aktivno sudjelovati u preventivnim projektima Policijske uprave, a naročito onima koji uključuju rad s djecom.

Preventivni projekt Zajedno više možemo usmjeren je na prevenciju zlouporabe droga i drugih sredstava ovisnosti, vandalizma, vršnjačkog nasilja i svih drugih oblika rizičnih ponašanja, a namijenjen je učenicima četvrtih, petih i šestih razreda osnovnih škola.

rb

 

 

Pročitano 889 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr