Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Srijeda, 20 Studeni 2019 11:11

Održana edukacija „Poduzetništvo u turizmu“ u sklopu projekta „RiTour“

Održana edukacija „Poduzetništvo u turizmu“ u sklopu projekta „RiTour“ S edukacije „Poduzetništvo u turizmu“ u sklopu projekta „RiTour“

 

Grad Solin je u listopadu i studenom 2019. godine organizirao edukaciju „Poduzetništvo u turizmu“ kao jednu od aktivnosti projekta „RiTour - Valorizacija kulturne i prirodne baštine kroz prekograničnu suradnju urbanih turističkih destinacija na krškim rijekama jadranskog sliva“.

Svrha edukacije je bila stvaranje kompetencija za aktivaciju ekonomskog potencijala i održivo korištenje prirodne i kulturne baštine u turizmu. Pod vodstvom predavača g. Željka Treznera, stručnjaka za destinacijski menadžment, po savladavanju svih sadržaja polaznici su naučili kako osmisliti održivi turistički proizvod u skladu s trendovima na suvremenom turističkom tržištu, kako provesti postupak razvoja ideja za nove turističke proizvode te kako predložiti najvažnije elemente integriranog poslovnog i marketinškog plana za nove turističke proizvode.

Edukaciju je prošlo sedamnaest polaznika koji su međusobno razmijenili iskustva i ideje, ostvarili nova poznanstva i stekli vrijedna znanja. Po završetku edukacije podijeljene su im potvrde o sudjelovanju i priručnik Odgovorno poduzetništvo u suvremenom turizmu, koji je izrađen za polaznike edukacije i sve zainteresirane za razvoj novih turističkih proizvoda i pokretanje poduzetničkog pothvata. Priručnik se može preuzeti na internetskoj stranici Grada Solina.

ritour4

Projekt „RiTour“ Grad Solin provodi u suradnji sa nositeljem projekta JU RERA S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije, te projektnim partnerima JU "More i krš“, Gradom Mostarom, Turističkom zajednicom Hercegovačko-neretvanskog kantona i Turističkom organizacijom Podgorice. Projekt je financiran sredstvima Europske unije u okviru Interreg IPA Programa prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014. – 2020.

http://www.interreg-hr-ba-me2014-2020.eu/ 
Projekt je sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije

ritour logo

 

 

Pročitano 432 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr