Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Srijeda, 15 Siječanj 2020 08:32

Edukacija o IFS Food standardu za vinarije

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Split i DNV GL Adriatica d.o.o. organiziraju seminar Certifikacija vinarija prema IFS Food standardu koji će se održati u ponedjeljak, 3. veljače 2020. godine, od 10 do 13 sati u HGK – ŽK Split, na adresi Obala A. Trumbića 4.

Seminar je namijenjen vinarima, tehnolozima u proizvodnji, vlasnicima i svim drugim zainteresiranima koji su na bilo koji način uključeni u proizvodnju i promet vina.

Tijekom poludnevnog seminara polaznici će se na primjerima iz prakse i u teoriji upoznati s osnovnim zahtjevima IFS standarda i njegovom primjenom u vinarijama. Također, dio seminara će biti usmjeren na KO (Knock-Out) zahtjeve te na probleme patvorenja proizvoda (Food Fraud).

Seminar će obuhvatiti sljedeće teme:

-Pregled IFS standarada
-Vodič kroz normu – opće zahtjeve
-Odgovornost Uprave
-Sustav upravljanja kvalitetom i sigurnosti hrane
-Upravljanje resursima
-Planiranje i proizvodni proces
-Mjerenja, analize, poboljšanja
-Obrana hrane i vanjske inspekcije
-Proces certifikacije
-Koristi za vinare

IFS certifikat je jamstvo potrošaču vina i dokaz da vinarija ispunjava zahtjeve za sigurnošću proizvoda koje su svojim dobavljačima postavili brojni međunarodni lanci supermarketa. Stoga posjedovanje IFS certifikata omogućuje prodaju vina lancima supermarketa širom Europe.

Za seminar se ne naplaćuje kotizacija, a obavezna je online prijava putem obrasca na web stranici HGK – ŽK Split, najkasnije do 31. siječnja 2020.

 

 

Pročitano 251 puta

Novosti:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr