Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Četvrtak, 28 Veljača 2019 12:37

Održana informativna radionica na temu Programa poticanja razvoja poduzetništva i Programa poljoprivrede na području Grada Solina za 2019.

Održana informativna radionica na temu Programa poticanja razvoja poduzetništva i Programa poljoprivrede na području Grada Solina za 2019. Foto: Jakov Teklić

U utorak 26. veljače 2019. u Teatrinu Gradske knjižnice predstavljen je Program poticanja razvoja poduzetništva koji obuhvaća potpore za kapitalna ulaganja i potpore za novoosnovane tvrtke/obrte i po prvi puta od ove godine Program poticanja u poljoprivredi Grada Solina.

Nazočnima se obratio gradonačelnik grada Solina Dalibor Ninčević, a programe je predstavila v.d. pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, zaštitu okoliša i europske fondove Marijana Žižić.
Programi obuhvaćaju mjere kojima dio proračunskih sredstava Grada Solina usmjeren u tvrtke koje rade na solinskom području, zapošljavaju djelatnike i samim tim stvaraju nove vrijednosti.
Svi zainteresirani sudionici nakon predstavljanja navedenih programa u direktnom kontaktu postavljali su pitanja i zatražiti pojašnjenje samih programa te mogućnost prijave na isti.

Grad Solin je s novčanim potporama za razvoj poduzetništva krenuo još 2017. kada je potporu dobilo 65 korisnika. S potporama grad je nastavio i u 2018. godini, kada je pomoć dobio 61 korisnik.

 

 

Pročitano 723 puta

Gradska uprava:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr