Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Četvrtak, 23 Veljača 2017 12:30

Najveselije solinske dječje mačkare ipak će se održati!

U subotu 25. veljače Solinom će prodefilirati najveća Dječja povorka maškara

U subotu 25. veljače 2017. našim Solinom proći će najveća povorka Dječjih mačkara. Unatoč oblačnom, prohladnom vremenu ovu subotu nećemo odustat od ovog veselog skupa.

Uz vesele mališane DV Cvrčak ove godine solinskim ulicama prodefilirat će i školarci svih solinskih osmoljetki.
Ovo će biti 22. godina da solinski gradski dječji vrtići Cvrčak, koji okupljaju i djecu iz Klisa, Muća i Dugopolja, organiziraju ovu veselu manifestaciju. Njima će se pridružili i privatni solinski vrtići, a i školarci solinskih škola (OŠ Vjekoslava Paraća, OŠ don Lovre Katića, OŠ kraljice Jelene). No, to nije sve uz njih će biti i članovi Udruge roditelja djece s poteškoćama u razvoju Moje dijete Solin, a i mame i tate i tete, te vrijedni članovi Udruge Solinjani koji će za ovu priliku ispeći domaće fritule.

U ovo vrijeme igre i zabave, kad se miješaju mašta i stvarnost, djeca Solina, (a očekuje ih zaista mnogo, jer Grad Solin je grad prijatelj djece i obitelji), će svoju povorku formirati na Gospinom otoku već oko 9.45 sati, a u 10 sati uz taktove Gradske glazbe Zvonimir uputit će se u park ispred PPC Solin (Zvonimirova ul.) gdje će optužiti Krnju za sve svoje strahove i to od mraka, zubara, iglice i raznih strašila koja su ih mučila u godini iza nas!

 

 

 

Pročitano 3224 puta

Kultura:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr