Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Četvrtak, 11 Svibanj 2017 10:33

Kamo nakon osnovne? Velika prezentacija srednjih škola u Splitu

U subotu 13. svibnja 2017. od 10 do 15 sati na Trgu Gaje Bulata, održat će se manifestacija Dan srednjih škola Splitsko-dalmatinske županije.

Velika prezentacija srednjih škola Splitsko-dalmatinske županije održat će se na platou ispred zgrade HNK Split. Riječ je o manifestaciji čiji je glavni cilj na jednom mjestu dati sve korisne informacije na temelju kojih će učenici moći donijeti kvalitetnu odluku o nastavku svog obrazovanja.

Sve srednje škole Splitsko-dalmatinske županije imat će svoj informativni štand na kojem će predstaviti svoju školu i program škole te u izravnom kontaktu davati informacije o nastavnom programu te načinima upisa u njihovu školu. Osim škola predstavit će se i važne institucije poput Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore i Zavoda za zapošljavanje s važnim informacijama iz gospodarstva te potrebama hrvatskog gospodarstva i obrtništva u odnosu na obrazovanje, znanja i zanimanja kojima se učenici pripremaju za buduća profesionalna zanimanja.

Ovaj projekt organizira Upravni odjel za društvene djelatnosti Splitsko-dalmatinske županije u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje - Područnim uredom Split, Uredom državne uprave SDŽ te Hrvatskom gospodarskom komorom i Obrtničkom komorom Splitsko-dalmatinske županije.

rb

 

 

 

Pročitano 1563 puta

Kultura:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr