Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Utorak, 06 Lipanj 2017 07:18

Sara i dalje uspješna u Zvijezdama

Đakovčanka Marija Radonić u ponedjeljak navečer napustila je show 'Zvijezde', i to s vrlo niskih 29 bodova. Simpatična 21-godišnja Marija pred žirijem je otpjevala vrlo tešku pjesmu 'Gdje Dunav ljubi nebo' glazbene dive Josipe Lisac.

Šećer na kraju, a prva na tablici s visokih 48 bodova, bila je Brođanka Bernarda Bobovečki, koja je žiri oduševila izvedbom pjesme 'Tyrone' Erykah Badu. Visokih 47 bodova prikupila je 26-godišnja Marija Barišić, koja je ovog puta umjesto rekvizita, iznenadila žiri francuskom pjesmom i otpjevala pjesmu 'Derniere Danse' glazbenice Indile. Filip Rudan otpjevao je pjesmu 'Tko ti to grize obraze', a žiri ga je ocijenio s 46 bodova.
Uvijek nasmiješena Zadranka, mlada Jessica Atlić McColgan završila je emisiju na četvrtom mjestu s 45 bodova, a otpjevala je Vanninu pjesmu 'Kao da me nema'.
Zagrepčanka Sara Knežević prikupila je 44 boda pjesmom 'Hurts' Emeli Sande, dok je naša Sara Andrić osvojila 42 boda, a žiriju je otpjevala pjesmu 'Vjetrenjače' Nine Badrić.
Posljednji na tablici bio je Miro Lozar s 41 bodom i pjesmom „Human“ britanskog Rag 'n' Bone Mana.
Tko će svojim nastupom u polufinalnoj epizodi 6. lipnja razveseliti i nasmijati publiku i žiri, a tko napustiti show, ne propustite doznati danas u 20 sati na RTL-u.

rb

 

 

 

Pročitano 2503 puta

Kultura:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr