Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Utorak, 06 Lipanj 2017 08:10

Biciklijada solinskih školaraca – Šušur na dva kola

Pod nazivom Šušur na dva kola, Dječje vijeće grada Solina i Koordinacijski odbor Grad Solin prijatelj djece u subotu 10. lipnja 2017. s početkom u 10 sati organiziraju tradicionalnu biciklijadu u Kučinama i Mravincima.

 

Cilj ovog sportskoga događaja jest prezentirati zdrav način života kroz rekreaciju, točnije biciklizam i to prvenstveno djeci, a i zaključiti školsku pedagošku godinu 2016./17..

Prijave nisu potrebne, što znači, svi školarci koji će doći s biciklima na biciklijadu Šušur na dva kola u Kučinama i Mravincima (poželjna nazočnost roditelja ili nastavnika!), s početkom u 9,30 sati, smatraju se prijavljenima.

Šušur na dva kola je biciklijada koja nema natjecateljski karakter već je rekreativna vožnja, stoga se svi sudionici trebaju voziti na okupu (nema odvajanja, pretjecanja, utrkivanja...) jer samo kad je formirana velika skupina, biciklijadom se odašilje poruka onima koji je trebaju čuti, a to je zdrava rekreacija!

Start je predviđen točno u 10 sati, poviše crkvice Svetoga Luke u Podinama (Kučine), a kolona će se kretati prema Mravincima, Ulicom Podine.
Cilj je centralni park u Mravincima gdje će biti organizirano druženje.

Okupljanje sudionika/ca započinje 30 minuta prije starta.
Biciklijadu Šušur na dva kola će pratiti vatrogasno vozilo i službenici MUP-a.

rb

 

 

 

Pročitano 1925 puta

Kultura:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr