Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Ponedjeljak, 05 Ožujak 2018 09:55

Predstava Ženska cesta u Teatrinu GK Solin

Glumački studio kazališta PlayDrama gostuje u Teatrinu GK Solin s predstavom "Ženska cesta" u četvrtak, 8. ožujka 2018. u 19:30 sati.

Informacije i rezervacije na tel.: 270-316 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Cijena ulaznice: 20kn/10kn
(rezervirane karte preuzeti najkasnije sat vremena prije početka predstave)

Režija i adaptacija:  Elvis Bošnjak i Petra Kovačić

Igraju:
Ana Babić, Viviana Bojić, Karmen Borković, Suzana Čizmić, Marta Dujmović, Kristina Đanić, Sandra Karuza, Maja Matas, Vana Miličević, Marija Ninčević, Magda Pašalić, Mirjana Ševo, Jurica Škalabrin, Mile Škalic, Vanja Viculin, Vesna Vukman

O predstavi:

Što se dogodi kada u lančanom sudaru sudjeluju isključivo žene?
Karijere su stale, poslovi izmiču iz ruku, propuštaju se satovi tjelovježbe, muževi bježe ljubavnicama, mladići bježe glavom bez obzira. Žene su užasnute pred spoznajom da se život i dalje vrti, a da ga one propuštaju. Ali svaki zastoj prilika je za novi početak. Pokreće se novi život, okreće se stari novac.

Ženska cesta govori na duhovit način o položaju žene u posttranzicijskom društvu. Od nje se očekuje da u poslovnom svijetu bude jednako uspješna kao i muškarac, ne i jednako plaćena, ali da u kuhinji i dalje bude sama. Žena vodi velike projekte, ona danas vozi i kamione, autobuse, ona džogira da bi se oslobodila stresa, ona ne stiže dijete prebaciti u novu školu. Ona juri po životu kao što automobile jure višetračnim cestama. I onda jedan ovakav sudar sve zaustavi. Sve ambicije postanu nevažne, potrebe se promijene i stvara se jedan novi, kreativniji i zabavniji svijet. U tom svijetu prestaje biti važno tko je to. Jasnu ulogu imaju samo muškarci, oni su policajci.

"U tom svijetu Girls just wanna have fun".

 

 

Pročitano 1219 puta

Kultura:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr