Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Utorak, 06 Ožujak 2018 16:35

Udruga žena liječenih na dojci Salonitanka obilježava 16 godina svoga rada

Već širom prepoznata solinska Udruga žena liječenih na dojci Salonitanka ove godine proslavit će 16 godina rada. Tom prigodom Salonitanke su u mjesecu ožujku pripremile niz akcija i susreta. Tako nas 17. ožujka očekuje susret ženskih klapa, 24. ožujka tradicionalna akcija Dan narcisa, dok su 7. travnja Salonitanke pripremile volonterski izlet u doline rijeke Gacke.

Solinjanke, kao ih Solinjani od milja zovu Salonitanke, su Udruga žena koja se prvenstveno bavi prevencijom u cilju ranog otkrivanja raka dojke, unapređenje i zaštita zdravlja žena oboljelih od raka dojke, daju psihosocijalnu podršku, savjetovanje i pomaganje, na području ne samo Grada Solina već i šire. Organiziraju humanitarne akcije u cilju pružanja pomoći te promiču napredovanje u istraživanju raka dojke uz to aktivno surađuju sa svim drugim udrugama i klubovima žena sličnog karaktera.

Hrabre Salonitanke za svoj rođendan pozivaju sve svoje članice, prijatelje i sve ostale koji ih podržavaju u radu na projekciju filma Ma ma. Riječ je o filmu koji će vam pokazati kako je život lijep i dragocjen. Projekcija filma Ma ma će se održati 9. ožujka 2018. s početkom u 18 sati u Teatrinu Gradske knjižnice Solin.

- Svojim prisustvom uveličajte naš rođendan i podržite nas u budućem radu, pridružite se našim akcijam, a nakon projekcije filma kako rođendansko slavlje i zaslužuje počastit ćemo se i tortom i kolačima – poručuju iz Udruge.

 

 

 

Pročitano 2263 puta

Kultura:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr