Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Četvrtak, 10 Svibanj 2018 07:52

OŠ kraljice Jelene - THE ETWINNING SCHOOL

OŠ kraljice Jelene jedna je od 1211 europskih škola, odnosno jedna od 40 odgojno-obrazovnih ustanova (vrtići, osnovne i srednje škole) u Hrvatskoj koja je postala nositeljicom oznake eTwinning škole (the eTwinning School Label) za školsku godinu 2018./2019..

Ova solinska osmoljetka je službeno potvrđena kao škola u kojoj se provode kvalitetni i nagrađeni eTwinnig projekti.

Oznaka je veliko priznaje učiteljima iz eTwinning tima škole i primjer je svim školama u eTwinning zajednici.

Dodjela oznake eTwinning School Label je uvedena 2017.godine u svrhu priznavanja i nagrađivanja angažiranosti, entuzijazma i predanosti ne samo pojedinih nastavnika uključenih u eTwinning projekte, nego i rada svih djelatnika škola, njihovih učenika i ravnatelja.

Prijava za oznaku sastojala se od dva dijela te je započela u prosincu 2017.godine odabirom svih škola koje su zadovoljavale određene uvjete: prisutnost nastavnika i ravnatelja škole na portalu eTwinning od početka školske godine, uspješno realiziran barem jedan projekt, te posjedovanje minimalno jedne europske oznake kvalitete za neki od projekata.

Drugi dio prijave bio je do kraja ožujka 2018.godine, a sastojao se od ispunjavanja vrlo opširnog online obrasca na eTwinning portalu gdje je trebalo dostaviti dokaze o ispunjenju raznih kriterija.

LINK - etwinning.net 

 

 

Pročitano 1360 puta

Kultura:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr