Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Četvrtak, 24 Svibanj 2018 10:54

Udruga Moje dijete Solin danas obilježava Dan otvorenih vrata udruga i manifestaciju Hrvatska volontira

Udruga Moje dijete Solin danas obilježava Dan otvorenih vrata udruga i manifestaciju Hrvatska volontira Foto: Jakov Teklić

 

Udruga roditelja djece s poteškoćama u razvoju „Moje dijete“ Solin tradicionalno je i ove godine u sklopu obilježavanja Dana otvorenih vrata udruga otvorila svoja vrata svima koji se žele pobliže upoznati s aktivnostima i uslugama koje se odvijaju unutar njihove Udruge. Svi zainteresirani mogu posjetiti udrugu danas, 24. svibnja, do 19 sati, do kada će djelatnici i vanjski stručni suradnici Udruge zainteresiranima biti na raspolaganju za pitanja i pomoć te ih upoznati s mnogobrojnim projektnim aktivnostima koje trenutno provode (likovna radionica, fizioterapijske vježbe, logopedski i defektološki tretmani,pomoćnici u nastavi, volonterstvo…).

U Udruzi se danas obilježava i manifestacija Hrvatska volontira koju je Hrvatski centar za volonterstvo organizirao osmu godinu za redom. Manifestacija se održava od 21. do 26. svibnja, a osnovni cilj joj je potaknuti što veći broj građana, organizacija i institucija iz cijele Hrvatske na volontiranje u različitim društveno korisnim aktivnostima.

Zainteresirani volonteri mogu danas sudjelovati u likovnoj radionici te doprinijeti izradi radova koje će Udruga izložiti na Danima volonterskoga rada u Splitu ove subote 26. svibnja u Strossmayerovom perivoju- Đardinu.
Iz Udruge pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže na adresi Zvonimirova 117E i da se „zavolontiraju“!

M.Batarelo Jelavić

 

 

Pročitano 914 puta

Kultura:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr