Ispiši ovu stranicu
Utorak, 02 Listopad 2018 10:30

Salonitanke pozivaju Vježbom do zdravlja

Povodom obilježavanja mjeseca listopada, mjeseca borbe protiv raka dojke, Udruga žena liječenih na dojci Salonitanke u subotu 6. listopada 2018. već tradicionalno i to sedmi puta organizira akciju pod nazivom Vježbom do zdravlja.

Program akcije Vježbom do zdravlja

9,00 sati - okupljanje ispred Doma kulture u Solinu
9,30 sati - kolektivna vježba sa štapovima na travnjaku ispred Poslovnog centra u Solinu kratka vježba i puštanje balona, a nakon toga ugodnom šetnjom uz Riku do lučice gdje će se nastaviti druženje i razgovor i zdravi doručak

- Pozivamo članice i sve građane da nam se pridruže, te tako daju svoju podršku našem radu u daljnjem ranom otkrivanju raka dojke, jer je poznato da ukoliko se ta vrsta raka na vrijeme dijagnosticira da se i uspješno liječi – kazala nam je Jasna Leleković iz Udruge Salonitanke te dodala - Šetnjom želimo upozoriti žene, a i muškarce, rak ne bira, koliko je važno voditi računa o svom zdravlju, te redovito obavljati preventivne preglede!

- Naša glavna zadaća je osvješćivanje građana o potrebi prevencije, a moto naše Udruge je "Zdrava žena -sretna obitelj" – kazuju iz Udruge Salonitanke i poručuju - Vidimo se u subotu, a za sve koji se odazovu našem pozivu smo pripremili prigodne majice, balone, doručak.

rb

 

 

Pročitano 1470 puta