Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Četvrtak, 10 Listopad 2019 07:54

SALONITANKE POZIVAJU NA DAN ŠETNJE

Obilježavanje Mjeseca borbe protiv raka dojke

U subotu 12. listopada 2019. solinska Udruga žena liječenih na dojci Salonitanke povodom Mjeseca borbe protiv raka dojke, organizira šetnju s kojom žele upozoriti građanke i građane koliko je važna borba protiv ove opake bolesti.

Naime, Mjesec borbe protiv raka dojke održava se u mjesecu listopadu koji je već tradicionalno posvećen borbi protiv raka dojke, od kojega u Hrvatskoj godišnje oboli 2300 žena, a 7. listopada proglašen je i Danom borbe protiv raka dojke.

Salonitanke su za subotu 12. listopada pripremile sportski program:

9,00 sati – okupljanje ispred Doma kulture Zvonimir
9,30 sati - na travnjaku Gospe od otoka u zrak će se pustiti 100 roza balona u znak sjećanja na drage članice i sve žene Solina koje su izgubile bitku za život s ovom opakom bolešću
9,45 sati - vježba i šetnja prema Lučici gdje ćete uživati uz zdravi doručak

Salonitanke isto tako pozivaju svoje članice da ovaj dan obuku njihove majice i, naravno, sve građane da se pridruže šetnji Solinom.

- Obucimo roza majice i podržimo akciju, upozorimo naše sugrađane koliko je važno voditi računa o svom zdravlja. Motto Udruge je „Zdrava žena-Sretna obitelj!“ – rekla nam je predsjednica Udruga žena liječenih na dojci Salonitanke Jasna Leleković.

Svi ste dobrodošli!

 

Pročitano 959 puta

Kultura:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr