Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Petak, 17 Veljača 2017 11:30

NK SOLIN: Tri uzastopne prijateljske utakmice bez postignutog pogotka!

Potpisali Duje Tadić i Ivan Žižić

 Nakon dva uzastopna prijateljska poraza Solina, oba rezultatom od 1:0, od Šibenika na Šubićevcu i Hrvaca u Solinu, slijedila je utakmica prestiža vodećih klubova Druge HNL uz Jadro. Nažalost utakmica između Solina i Rudeša nije odigrana do kraja zbog opće gužve na terenu (0:0), a prethodio je nesmotren i grub prekršaj Milinkovića nad Svalinom.
I na ovoj utakmici trener Mirko Labrović nije mogao računati na Antonija Pavlinovića, Ivana Grubišića i Duju Ninčevića. Pavlinović se postupno vrača nakon ivan zizicslomljenog stopala, dok se Grubišićeva ozljeda malo zakomplicirala i očekuju se točne dijagnoze nakon magnetske rezonance, a Duje Ninčević se osjeća dobro i najbliži povratku u puni trenažni proces.

Predzadnji dan prijelaznog roka Solin je snažniji za dvojicu novih provjerenih igrača. Za lijevog krilnog napadača Duju Tadića je pristigla za registraciju međunarodna dozvola iz Italije. Tadićeva nogometna priča je započela u otočkom OSK-u, a nastupao je za Junak, Primorac i Hajduk. Lijevi branič Ivan Žižić je ponovno u starom jatu gdje je i završio juniorski staž, a drugoligašku afirmaciju je stekao u Dugopolju.

Tri uzastopne prijateljske utakmice Solinjani nisu postigli pogodak. Hoće li biti efikasniji u završnoj fazi priprema već u slijedećoj utakmici za Kup protiv županijskog drugoligaša Adriatica, u nedjelju u 14,30 sati u Klisu.
- Prve dvije spomenute utakmice bile su u pripremnoj fazi vrhunca umora, zgusnutih treninga i utakmica. Siguran sam će se postizati i golovi, a mislim da smo na pravom putu. Između prvog i drugog kola kupa imamo prazninu i moramo dogovoriti još jednu utakmicu s jačim suparnikom, kao pravu provjeru uoči nastavka prvenstva. S Tadićem i Žižićem osnažili smo konkurenciju na bokovima. Moramo biti u punoj formi na otvaranju prvenstva, jer u natjecanje ulazimo s dva gostovanja, u Novigradu i Sigetu – rekao je trener Mirko Labrović

Miro Podrug

 

 

 

Pročitano 1395 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr