Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Četvrtak, 13 Travanj 2017 07:22

NOGOMET: Mladi nogometaši Solina osvojili 2. mjesto na međunarodnom turniru na Braču

Od 7.do 9.travnja mladi nogometaši NK Solin natjecali su se na međunarodnom turniru u Postirama na otoku Braču. Solinske nade škole nogometa „Tonči Boban Bebi“ 2007. godište, pod vodstvom trenera Kaje Kalinića, pružilo je niz dobrih igara, te su turnir u svom godištu zaključili na drugom mjestu.

Odigrali su mladi Solinjani u skupini 2:2 s Vranjičkim Omladincem, potom su sa visokih 12:0 slavili protiv Akademije Mladinić, i u posljednjem susretu u skupini još jednom bili uvjerljivi, 8:1 protiv Uranije iz Baške Vode.
U polufinalu su bili bolji od Dalmatinca iz Splita te slavili sa 3-2. U finalu su izgubili od Bilog Asa, 4:1, te su tako osvojili pehar i medalje za drugo mjesto.

Jedna individualna nagrada završila je također u Solinu, najboljim vratarom turnira proglašen je Solinov Josip Moro.
Boje Solina branili su na Braču: Pavao Smajić, Duje Milišić, Roko Mladina, Lovre Pletikosić, Josip Ninčević, Lovre Milišić, Kosta Tolo, Ante Grbeša, Ivan Pekić, Lovre Režić, Fran Režić, Josip Moro, te trener Kajo Kalinić.

nk solin mladi

NK SOLIN – 2007. (na fotografiji): Stoje s lijeva na desno: Pavao Smajić, Duje Milišić, Roko Mladina, Lovre Pletikosić, Josip Ninčević, Lovre Milišić. Kosta Tolo i trener Kajo Kalinić. Donji red s lijeva na desno: Ante Grbeša, Ivan Pekić, Lovre Režić, Fran Režić, Josip Moro.

M.P.

 

 

 

Pročitano 752 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr