Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Srijeda, 19 Travanj 2017 08:04

Biciklistička utrka Tour of Croatia u Solinu

Obavještavamo građane da će u 19. travnja 2017. (srijeda) na području PU splitsko-dalmatinske održati  biciklistička utrka „Tour of Croatia“. Start odgođen zbog loših vremenskih uvjeta za 45 minuta!

Trasa utrke na dan 19. travnja 2017. :

Predviđeni početak u 13:40 sati u Trogiru jutros je zbog loših vremenskih uvjeta pomaknut za 45 min, tako da utrka kreće u 14.25 sati. Biciklisti potom voze prema Planom (D8) te put Kaštel Sućurca.

U Solinu očekivani prolaz je oko 15:15 sati (D8) potom Split- Zbora narodne garde, Kralja Držislava, Sv. Martina, Poljička cesta)- Mutogras -Dugi Rat (Hrvatske mornarice, Poljička cesta) Omiš-očekivani prolaz u 15:00 sati (Vukovarska cesta, Fošal, Garma, Domovinskog rata)- Brela- Dubci. Utrka se nastavlja put Makarske gdje je očekivani prolazak oko 16 sati.

Današnja druga etapa biciklističke utrke Tour of Croatia koja jese trebala završiti 29 kilometara dugačkim usponom na 1762 metra visoki vrh Sveti Jure na Biokovu, zbog loših vremenskih uvjeta će biti skraćena i cilj će imati na 860 metara nadomrske visine na koliko se nalaze Vrata Biokova, objavili su iz vodstva utrke.

Riječ je o međunarodnoj biciklističkoj utrci Tour of Croatia koja će uživo na Eurosportu promovirati hrvatske ljepote, a održava se pod pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske, uz sponzorstvo Hrvatske turističke zajednice, Ministarstva turizma i Ministarstva zaštite okoliša i prirode.

Navedene ceste na kojima će se održati utrka zatvarat će se etapno, najmanje pola sata prije prolaska natjecatelja te će biti etapno otvarane za promet nakon prolaska sudionika.

Iz PU splitsko dalmatinske mole vozače da u navedena vremena izbjegavaju navedene cestovne pravce, te da se koriste alternativnim pravcima. Zbog održavanja utrke očekuju se pojačane gužve i zastoji prometa, stoga molimo sve sudionike u prometu za strpljenje i upućujemo ih na obvezu poštivanja prometne signalizacije.
Molimo sve sudionike u prometu da poštuju zapovjedi, upute i smjernice policijskih službenika na terenu, te upute redarske službe organizatora utrke, kako svojim ponašanjem ne bi ugrozili vlastitu, ali i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

rb

 

 

 

Pročitano 2053 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr