Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Utorak, 20 Lipanj 2017 21:19

NK SOLIN: Izvršni odbor kluba potvrdio dosadašnji stručni stožer

Mirko Labrović nastavlja kormilariti klubom na Jadru

U subotu, 17. lipnja 2017, na sjednici Izvršnog odbora nogometnog drugoligaša Solina, pod predsjedavanjem Joška Delale, dosadašnji stručni stožer potvrđen je i za slijedeću sezonu. Znači Modri s Jadra nastavljaju pod vodstvom trenera Mirka Labrovića i njegovih suradnika Duje Tokića, Nedjeljka Vrdoljaka (vratari) i Josipa Andabaka zaduženog za kondicijske pripreme.labrovic klupa
Prisjetimo se na kraju prošle sezone strateg trećeplasiranog drugoligaša Solina Labrović nije skrivao zadovoljstvo sa sezonom ali žali za propuštenom prilikom, jer su bili na pragu punog plijena. Solinjani su se treningom i zajedničkom večerom oprostili od protekle sezone, a izviješće trenera Labrovića je prihvatio Izvršni odbor kluba i sezona je ocijenjena uspješnom, no ostaje žal što se Solin nije domogao barem kvalifikacija za elitno društvo!

Službenih odlazaka i dolazaka nema potvrdio nam je predsjednik Delale:
- Za sada nema. Idući tjedan počinju razgovori s igračima, a posebnu zadaću ima trener.

Jedino je upitno hoće li sezonu uz Jadro nastaviti iskusni vezni igrač Ante Batarelo (33), koji se iznenada zadnjeg dana prijelaznog roka prošlog ljeta vratio u Solin. Pretprošlu sezonu igrao je za mađarskog prvoligaša Haladasa, kojemu je ponovno interesantan!

Miro Podrug

 

 

 

Pročitano 582 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr