Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Utorak, 20 Lipanj 2017 21:22

NK SOLIN: Kadeti i pioniri Solina na završnici PH izborili nastup u 1.HNL

NK SOLIN: Kadeti i pioniri Solina na završnici PH izborili nastup u 1.HNL Solinjani na završnici slave pobjedu

Kadeti Solina amaterski prvaci Hrvatske

Lijepe vijesti s Jadra nisu prestale ove sezone. Fantastičan kraj završnice PH za nogometna središta u Sesvetama! Pobjedom od 2:0 u posljednjoj utakmici nad budućim prvoligašem Rudešom kadeti drugoligaša Solina (2000./2001. godište) pod vodstvom trenera Mladena Jurića postali su kadetski amaterski prvaci Hrvatske! Napadac Božo Šerić proglašen je najboljim igračem, a vratar Robert Milaković najboljim čuvarem mreže na završnici PH.

Treba istaknuti i starijeg pionira Antu Baraća, najboljeg strijelca završnice s pet pogodaka, dok je njegova momčad osvojila četvrto mjesto.

- Ukupno gledajući rezultate pionira trenera Mladena Bosančića i kadeta Mladena Jurića naš klub najuspješniji na završnici i ovim rezultatima ostvaren je plasman u 1.HNL pionira i kadeta za sezonu 2017/2018.. Otvara nam se mogućnost igranja s Hajdukom, Dinamom, Rijekom i svim ostalim hrvatskim prvoligašima. Solin i Varaždin dva su najuspješnija kluba ovogodišnje završnice. Naravno da će o našem nastupu u elitnom razredu odluku donijeti uprava našeg kluba – rekao je Ante Boban, voditelj Škole nogometa Solina.

Miro Podrug

 

 

 

Pročitano 1284 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr