Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Utorak, 04 Srpanj 2017 10:49

2.HNL - NK SOLIN: Trener Mirko Labrović u četvrtak sezonu počinje selekcijom

Petorica sigurno odlaze

Status Marija Jelavića nije definiran, jer je bio odsutan i nisu obavljeni razgovori!

 Nogometni drugoligaš s Jadra nastavljaju pod vodstvom trenera Mirka Labrovića i njegovih suradnika Duje Tokića, Nedjeljka Vrdoljaka i Josipa Andabaka.
Trener Labrović najavio je na neki način dva okupljanja. Prvo selekcijsko, je zakazano u četvrtak 6. srpnja s početkom u 18 sati, a odnosi se za igrače na provjerama iz drugih klubova, izlazne juniore i četvorica kadeta, članova amaterskog prvaka Hrvatske. Drugo okupljanje je službeni početak priprema za novu sezonu, a to je u srijedu 12. srpnja.
- Nadam se da ćemo do tada definirati većinu igrača za novo drugoligaško prvenstvo, koje počinje 19. kolovoza 2017. Na prvom okupljanju biti će desetak igrača na provjerama, prošlosezonski juniori Josip Cikojević i Zeljković, aktualni juniori Miro Ninčević, Horvat i Fistonić, te prošlosezonski kadeti Šošić, Pekić, Šerić i Brdar – rekao je trener Labrović.

Nakon obavljenih razgovora za sada klub s Jadra sigurno napuštaju petorica igrača, Ivan Božina, Duje Tadić i Dominik Perković, a Zvonimir Šarlija se vratio u matični klub Slaven Belupo, dok je Ante Batarelo pred potpisom za mađarskog prvoligaša Haladasa za kojeg je igrao pretprošlu sezonu.
- Status Marija Jelavića nije definiran, jer je bio odsutan i nisu obavljeni razgovori. Javio mi se i kazao da nije pronašao klub prve lige i da je za sada tu. Dolaze dvojica i povratnika, mladi vratari Jelić i Duvnjak – rekao je Labrović i najavio prvu provjeru protiv Šibenika na Šubičevcu, 19. srpnja.

Solinjani će nastupiti i na dva Memorijalna turnira u Zmijavcima i Vranjicu. U Zmijavcima 27., 28. i 30. srpnja nastupaju Solin, Hajduk II, Neretvanac i domaćin Croatia. U Vranjicu, tjedan dana prije početka prvenstva, igrati će također drugoligaši Solin i Hajduk II, te trećeligaš Zmaj iz Blate i domaćin Omladinac.

Miro Podrug

 

 

 

Pročitano 907 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr