Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Petak, 14 Srpanj 2017 07:38

TENIS - TK Dalmacijacement: Solinjani i dogodine u Prvoj HTL

TENIS - TK Dalmacijacement: Solinjani i dogodine u Prvoj HTL TK Dalmacijacement

Seniorska momčad Teniskog kluba Dalmacijacement iz Solina završila je nastup u 1. Allianz hrvatskoj teniskoj ligi 2017. ispunivši cilj – ostanak u najvišem rangu natjecanja. 

Ovogodišnja 1. Liga okupila je 12 hrvatskih klubova podijeljenih u dvije skupine, Punčec i Palada. Unutar skupine „cementari“ su ostvarili dvije pobjede nad TK Ogulinom (5:2) i TK Osijekom (5:2), te tri poraza od TK Karlovac (1:6), TK Rabac (1:6) i TK Vrbovec (0:7). Samim tim doveli su se u poziciju razigravanja za ostanak gdje su u tijesnim i neizvjesnim susretima pobijedili TK Franjo Punčec iz Čakovca (4:3) i TK Didon iz Virovitice (4:3).

Ekipa je nastupila u sastavu: Grgo Dujmović, Silvio Dadić, Lovre Župić, Zdravko Divić, Igor Škorić, Andrej Grabovac i Ivan Mimica na čelu sa trenerom Alenom Bekavcem. Uz troje iskusnih seniora (Dadić, Divić, Škorić) ostatak ekipe su sačinjavali juniori kojima su susreti u seniorskoj konkurenciji predstavljali odlično iskustvo. Prvaci Hrvatske postali su tenisači HTK Zagreb koji su u razigravanju za prvaka pobijedili momčad TK Chromos Savica (4:1).

Miro Podrug

 

 

 

Pročitano 824 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr