Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Četvrtak, 27 Srpanj 2017 06:48

NK SOLIN: Trener Labrović zadovoljan nakon tri pripremne utakmice

U četvrtak s Hajdukom II u Zmijavcima

Traže se zamjene za Jelavića, Batarela i Šarliju!

 Nakon dvotjednih priprema i tri prijateljske utakmice trener drugoligaša Solina Mirko Labrović i vratar ivan jelicicnjegovi suradnici Duje Tokić, Nedjeljko Vrdoljak i Josip Andabak, zadovoljni su odrađenom dionicom. U prvoj pripremnoj utakmici uz Jadro pobijeđen je trećeligaš Zadar (3:0), u drugoj na Šubićevcu su odigrali sa Šibenčanima 0:0, a u trećoj pobijeđen je Junak u Solinu (2:0).

Četvrta provjera je u četvrtak, 27. srpnja u 19 sati, protiv Hajduka II na turniru u Zmijavcima.
- Igrati će svi raspoloživi igrači a cilj je pobjeda, a nagrada je izbjeći utakmicu za treće mjesto po vrućinu u subotu, u poslijepodnevnim satima – rekao je s osmijehom trener Labrović.
Nakon selekcija i pokusnih utakmica Labroviću su na raspolaganju pridošlice i povratnici, Luka Kapetanović (Split), Mario Batinić (Junak), Luka Ivanović (Inozemstvo), Duje Ribičić (Mladost) i vratar Ivan Jelić (BŠK Zmaj), koji bi pojačao konkurenciju Čaglju i Višiću. No, još nisu registrirani za Solin. Nakon odlaska Batarela u Mađarsku Labrović mora iznaći najbolje rješenje na poziciji zadnjeg veznog igrača. Uz njega u naš elitni razred su otišli Jelavić Istra 1961) i Šarlija (Slaven Belupo), stoga ga čeka traženje alternative između postojećeg kadra i spomenutih novih igrača.
- Svi oni još nisu u potpunosti definirani. Nadam se da će to biti do kraja ovog tjedna. Mlađe smo usmjerili prema klubovima u kojima će igrati i biti praćeni. Cikojevića smo usmjerili u Slogu ali on se odlučio za Val. Zlatar i Horvat su također usmjereni prema Slogi iz Mravinaca, a Zeljković i Barišić će ostati još neko vrijeme. Prijelazni rok još nije gotov, stoga moramo biti spremni i imati alternative na određenim pozicijama. Nakon turnira u Zmijavcima slijedi četiri utakmica na turnirima Otoku i Vranjicu, kada će se definirati momčad za početak sezone. Na neki način tražimo zamjene za Jelavića, Batarela i Šarliju – rekao je trener Labrović.

Miro Podrug

 

NK SOLIN: Povijesna utakmica 13. kolovoza u Osijeku

Kadeti i stariji pioniri novi prvoligaši

Solin je kao najuspješniji klub na završnici PH ostvario plasman u 1.HNL pionira i kadeta za sezonu 2017./2018. Povijesne utakmice su na rasporedu 13. kolovoza 2017. u Osijeku s vršnjacima istoimenog prvoligaša. U drugom kolu su domaćini Rijeci na igralištu uz Jadro, a zatim slijede ogledi s Interom i Dinamom u Solinu.

M.P.

 

 

 

 

Pročitano 782 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr