Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Utorak, 01 Kolovoz 2017 06:52

NK OMLADINAC: Vranjičani osnažili struku uoči nove sezone

Memorijal Slaven Jurić 9. i 10. kolovoza

Seniori županijskog prvoligaša Omladinca u ponedjeljak 24. srpnja 2017., odradili su prozivku i prvi trening. Trener Valentino Roglić i njegovi asistenti Ivica Matić i Zdravko Marković, koji je došao iz stožera splitskog Hajduka, poveli su 23 igrača na travnjak u vranjičkoj Kavi. Okupljene su pozdravili klupski glasnogovornik Željko Marić i direktor kluba Rajko Bošnjak. Klub je jedino napustio napadač Stipe Vrdoljak, koji pojačava kliški Uskok a pristupio je Mario Šunjić iz kaštelanskog Jadrana. Očekuje se dolazak još trojice igrača koji će osvježiti momčad, kao i odlazak Antonia Juretića među malonogometaše.

pripreme omladinac 2017

Prvom treningu su se pridružili i izlazni juniori koji su u protekloj sezoni osvojili prvo mjesto i izborili ulazak u viši rang. Na temelju ukupnog bodovanja juniori i stariji pioniri će igrati u Drugoj HNL jug. Juniore će umjesto Vinka Marače voditi Marinko Škarićić, kojega je će u radi s pionirima zamijeniti aktivni igrač kapetan Marin Nerlović.

Memorijal Slaven Jurić, 9. i 10. kolovoza

Igračima je predstavljen plan priprema kao i raspored Memorijalnog turnira prof. Slaven Jurić, koji je na rasporedu 9. i 10. kolovoza 2017. Prvog dana u 16,30 sati igraju domaćin Omladinac i korčulanki BŠK Zmaj, a u 18,30 sati sastaju se drugoligaši Hajduk II – Solin. Drugog dana u istim terminima igra se za treće i prvo mjesto.

Miro Podrug

 

 

 

Pročitano 1344 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr