Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Utorak, 31 Listopad 2017 12:05

KK SOLIN: Prvenstvo A-2 lige jug počinje 4. studenog 2017.

Solin je domaćin Sukošanu

Novi trener mlađih uzrasta Košarkaškog kluba Solin je bivši reprezentativac Hrvoje Oršulić. S ponosom je predstavljen novoizabrani trener Oršulić osvajač hrvatskog kupa, prvenstva i dugogodišnji uspješni košarkaš Splita, Zadra i nekoliko inozemnih klubova.
- Svoje široko znanje će od ove sezone prenositi na naše mlađe kategorije. Želimo mu puno sreće i sportskih uspjeha u budućem radu – rekao je Mirko Podrug, tajnik kluba.

Prvenstvo A-2 lige jug počinje 4. studenog 2017. Solin je domaćin Sukošanu, u novoj dvorani na Arapovcu, u kojoj će od ove sezone igrati sve utakmice.

„Kostur“ ekipe je ostao isti, uz nekoliko pojačanja, Šarac, Petrašić i Jeličić.

Sadašnji popis igrača Solina: Ivan Vuković, Petar Barišić, Petar Šarac, Ivan Jukić, Tomislav Jukić, Luka Petrašić, Marin Jeličić, Ivan Brzica, Hrvoje Popović, Damir Brkljača i Zoran Milanović. Momčad se još gradi i kompletira, uz sve prijave za registracije. Trener prve ekipe je Zvonko Topić. Voditelj i trener mlađih dobnih kategorija je Hrvoje Oršulić.
Predsjednik kluba je Luka Vuković, sportski direktor Stipe Režić, a tajnik Mirko Podrug.

Odigran je turnir za blagdan Male Gospe u Solinu, koji je ujedno bio i dobra priprema i slaganje momčadi za novu sezonu, a Solinjani su osvojili treće mjesto.
Odigrane su i dvije pripremne utakmice protiv Cetine u Trilju (pobjeda 84:72) i protiv Diplomusa na Gripama (poraz 52:54).
- Planovi ove sezone su gornji dio ljestvice, među tri najbolje momčadi. U nedjelje, 15. listopada u 18 sati, igramo kup utakmicu protiv Dubrovnika, u novoj dvorani na Arapovcu. Pratite nas i na našoj facebook stranici KK Solin-Home – rekao je tajnik kluba Mirko Podrug.

M. Podrug

 

 

Pročitano 840 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr