Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Petak, 03 Studeni 2017 13:01

2.HNL (15. kolo): Susjedski derbi Solin – Dugopolje, u subotu 4. studenog 2017. u 13,00 sati

Iz oba tabora najavljuju dobru igru i pobjede

U subotu, 4. studenog 2017. s početkom u 13,00 sati, svi nogometni putovi u ovom dijelu Dalmacije vode na stadion Pokraj Jadra, igra se susjedski derbi. Sastaju se petoplasirani Solin i duje nincevic dueltrećeplasirano Dugopolju. Svakako, Solinjani žele ostati što bliže vodećima, i to mogu samo knjiženjem bodova protiv izravnih suparnika iz gornjeg doma na prvenstvenoj ljestvici Druge HNL, poručuju iz tabora na Jadru.

Iz oba tabora „fetivi“ klupski igrači Duje Ninčević iz Solina i Dominik Balić iz Dugopolja, najavljuju dobru igru i pobjedu u izravnom prijenosu na HNTV!

Što spremaju dvojica stratega, inače dobrih prijatelja, Vinkovčanin Miroslav Bojko i Sinjanin Mirko Labrović, budi zanimanje ne samo simpatizera obaju klubova. Po svim pokazateljima trener gostiju Miroslav Bojko će imati i slatkih briga, jer su mu na raspolaganju svi igrači, jedino su ozlijeđeni pričuvni vratari Vladović i Tomić. Strateg Solina Mirko Labrović neće moći računati na važne ozlijeđene igrače Anđela Svalinu, Patrice Zoungranu i Marija Batinića.

- Moramo respektirati dosadašnje rezultate Dugopolja i njihov plasman na ljestvici. Očekujemo čvrstu utakmicu s malo prilika, jer su i dosadašnji rezultati uvijek bili u jedan gol. Očekujem našu pobjedu do koje možemo doći maksimalnim zalaganjem i pristupom – rekao je vezni igrač Solina Duje Ninčević.

- U ovakvoj utakmici lokalnom derbiju favorita nema i publika će biti zadovoljna prikazanim. Naš cilj je nastaviti uspješan niz i ostati neporažen u Solinu - rekao je Dominik Balić, srednji branič Dugopolja.

Miro Podrug

 

 

 

Pročitano 837 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr