Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Utorak, 05 Prosinac 2017 15:45

ŽKK SALONA: Prošli vikend smo u znaku pobjeda, seniorki, kadetkinja i djevojčica

ŽKK GOSPIĆ - ŽKK SALONA 51:95

Košarkašice Salone u Gospiću na drugoj utakmici drugog kruga prvenstva A2 lige upisale su još jednu pobjedu, 51:95. Putovalo je i igralo 11 cura i većina ih se ubilježila u listu strijelaca.
- Jedna brza i dinamična utakmica, ali ne treba se ovako visokim pobjedama veseliti, jer Gospićanke nisu neka jaka prijetnja. Iduće kolo, nam stižu Vodičanke koje smo dobile u prvom dijelu, no mi trebamo biti oprezni jer će ih trener dobro pripremiti za nas, a mi ćemo se još podići kako fizički tako i taktički – rekla je trenerica Salone Damira Fredotović.
Salona je nastupila u sastavu: Rosanma Mamić 4, Lea Šafradin 2, Željana Fredotović 16, Diana Jakšić 34, Nesi Krolo 5, Franciska Ćoko 12, Marijeta Prkić 18, Marina Katić 2, Lara Rako, Tanja Plazibat 4, Antonela Tokalić.
U subota 9. prosinca 2017. u 15,30 sati u dvorani na Arapovcu je utakmica protiv Vodica.

salona a2

KADETKINJE: SALONA - SPLIT 64:61

Pobjeda kadetkinja Salone, koje su u sastavu imale pet mlađih curica 2005. i 2004. godište, uspjele su pobijediti vrlo dobre kadetkinje Splita.
- Čak četiri naše standardne igračice su nedostajale, stoga je ova pobjeda još slađa. Kapetanica Diana Jakšić je odradila rutinski posao utrpavši čak 36 koševa što joj polazi za rukom ovu sezonu, kako u seniorskom tako i kadetskom sastavu. Tu su Lauš i Mornar, koje su uz kapetanicu važan motorić ove ekipe kao i u svom uzrastu. Vidi se da rade sa seniorkama i napreduju iz dana u dan, te im se pruža velika prilika u svim kategorijama – rekla je trenerica Fredotović.

Igrale su i postigle koševe Lara Rako 12, Nina Lauš 10, Marina Mornar 4, Diana Jakšić 36, Antonela Tokalić i Tanja Plazibat 2.

Djevojčice su pobijedile ekipu Omiša, miješanu ekipu od djevojčica i dječaka, s pet poena razlike i to na njihovom parketu. Djevojčice igraju svaki tjedan sve bolje i bolje, što pokazuju zadnje tri utakmice i tri pobjede.

Ovaj vikend smo u znaku pobjeda i to u seniorsko sastavu, kadetskom i sa djevojčicama..Bravo za sve tri ekipe i sve cure koje su bile u sastavu.

Idući vikend djevojčice igraju u sati na Arapovcu protiv dječaka Adriatica.
Kadetkinje su sljedeći vikend slobodne. Seniorke igraju u srijedu 13. prosinca u 20 sati, također u Školskoj dvorani na Arapovcu.

Miro Podrug

 

 

Pročitano 1170 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr