Karta gradaFacebook stranicaNovosti RSSSitemapKontakt
Antička Salona


Utorak, 19 Prosinac 2017 13:27

Gimnastika: GK Salto je sudjelovao na međunarodnom natjecanju u Novom Sadu

Izvrsnim brončanim odličjem sve je iznenadila Eli Pandža!

Od 8. do 10. prosinca 2017. u Novom Sadu održavao se veliki Međunarodni turnir "Laza Krstić i Marica Dželatović".

Na turniru su se natjecale gimnastičarke i gimnastičari iz Hrvatske, Srbije, Makedonije, Bugarske, Slovenije, Rumunjske, Malte, Danske, Grčke, Jordana, Cipra, Južnoafričke Republike i Izraela, a među njima i naše gimnastičarke iz Gimnastičkog kluba Salto Nora Mudnić, Pjerina Benussi, Eli Pandža i Mia Bezer.

Najveći rezultat ostvarila je gimnastičarka Eli Pandža, koja se u finale na gredi plasirala na posljednjem mjestu, a u finalu stisnula zube i odradila vježbu dostojnu brončane medalje. Iza sebe ostavila je dvije predstavnice Bugarske, dvije predstavnice Srbije i svoju kolegicu iz GK "Vita" - Rijeka.

Nora Mudnić je u svojoj kategoriji osvojila odlično 11. mjesto, a finale na gredi umaklo joj je za samo 0,10 bodova. Pjerina Benussi je u III kategoriji osvojila 19. mjesto u višeboju, a na svojim dvjema najboljim spravama preskoku i tlu, osvojila je 14. i 16. mjesto.
Najmlađa natjecateljica Gimnastičkog kluba Salto Mia Bezer, je u I kategoriji osvojila 54. mjesto u višeboju, a iznenadila je 32. mjestom na preskoku.

Kako poručuju iz GK Salta - Sve u svemu, ovo je natjecanje bilo jedno prelijepo iskustvo i naravno ogroman poticaj za daljnji rad!

  Facebook-Gimnastički klub Salto Solin - novi

 

Pročitano 1372 puta

Sport:

Grad Solin - službene internet stranice - Stjepana Radića 42, 21 210 Solin, Hrvatska - OIB: 40642464411
solin@solin.hr